Büszkén mutatjuk be az Éltex legújabb tanúsítványát, az R2-t

Büszkén mutatjuk be az Éltex legújabb tanúsítványát, az R2-t

Az Éltex 2020.01.23-án megkapta az R2:2013 szabványt, ami az R2 legfrissebb verziója – az elektronika-újrahasznosítási iparág vezető tanúsítványa.

Ezek a szabványok segítik cégünket az elektronikai berendezések ártalmatlanításának nyomon követésében és ellenőrzésében, beleértve az ilyen típusú anyagokkal dolgozó kollégáink biztonságát is. Cégünknek úgy sikerült megfelelni a tanúsítvány követelményeinek, hogy bevezetettünk egy olyan rendszert, amely biztosítja az egész hulladék hasznosítási folyamatot egészen a végső ártalmatlanításig, követi az egészségügyi és biztonsági előírásokat és megelőzi a e-hulladék lerakóba kerülését. Egy független tanúsító szervezet által nagyon komoly ellenőrzés eredményeképpen bírálta az Éltex megfelelőségét és kiadta részünkre az R2 tanúsítványt.

Büszkék vagyunk tehát, hogy bemutathatjuk meglévő és leendő partnereinknek ezt a bizonyítványunkat – első magyar hulladékhasznosító cégként – és egyúttal felajánljuk szakértő csapatunk segítségét mindazon partnereink számára, akik szeretnék elektronikai hulladékaikat a lehető legfelelősségteljesebb módon kezelni. További információ: office@eltex.hu. Tanúsítvány