Salgótarjáni speciális nevelési igényű óvoda támogatása

Salgótarjáni speciális nevelési igényű óvoda támogatása

A salgótarjáni Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola Acélgyári úti telephelyén speciális nevelési igényű gyerekekkel foglalkoznak. Szakembercsapatuk lelkiismeretes és hihetetlen lelkesedéssel, odaadó munkával segít az odajáró gyermekek fejlődését.

Az Éltex Kft. csapata felismerte, hogy az óvoda megfelelő támogatásával egy kicsit megkönnyítheti annak munkáját és szebbé, boldogabbá teheti a gyerekek és gondozó pedagógusaik életét. Játékokat, laptopot, tisztálkodószereket és sok más szükséges eszközt adományoztunk a nevelők és a gyerekek részére összességében 500.000,- Ft értékben.

Cégünk részére rendkívül fontos a társadalmi felelősségvállalás, példamutatás; folyamatosan szem előtt tartjuk azon célunkat, hogy az ország egész területén, telepeink számos régiójában támogassuk és segítsük a helyi lakosságot és intézményeket.

Fontosnak tartjuk, hogy jó példával járjunk elő más cégek, szervezetek, intézmények számára, hogy ők is felismerjék, mennyire fontos a rászoruló szervezetek támogatása.