Szolgáltatásaink

hulladekkezeles-ico

Hulladékkezelés

A hulladékként kezelt anyagok 100%-át hasznosítani tudjuk! A gyártás során keletkezett fölöslegre nem hulladékként tekintünk. Sokkal inkább hiszünk az ezekben található értékek visszanyerésében, és ezen érték megosztásában partnereinkkel.
Tovább
veszelyes-hulladek-ico

Veszélyes hulladékok

Mindenféle veszélyes hulladék válogatását, tárolását, szállítását és megsemmisítését vállaljuk. Ismerjük a veszélyes hulladékok kezelésére vonatkozó európai szabályozásokat, így tanácsot is tudunk adni az esetleges felmerülő problémák, kérdések megoldására.
Tovább
elektronikai-hulladek-ikon

Elektronikai hulladék

Az elektronikai hulladékok minden típusát és fajtáját kezelni és hasznosítani tudjuk. Legyen szó alacsony vagy magas fémtartalmú anyagokról.
Tovább
logisztika-icon

Logisztika

A veszélyes hulladékot gyorsan és biztonságosan szállítjuk el, a helyi törvényeknek és szabályozásoknak megfelelő teljes dokumentációval. Az év minden napján, a nap 24 órájában állunk rendelkezésére.
Tovább
tanacsadas-icon

Tanácsadás/Belső PR

Magas szintű környezetvédelem és gazdaságosság együtt – az Éltex Kft. segítségével. Rendezvényekkel, kiadványokkal segítjük a belső kommunikációt.
Tovább
integraci-ikon

Integráció

Szoros együttműködésben dolgozunk Önnel azért, hogy hulladékgazdálkodási rendszereink tökéletesen illeszkedjenek a gyártási folyamatokhoz.
Tovább