Veszélyes hulladékok

Mindenféle veszélyes hulladék válogatását, tárolását, szállítását és megsemmisítését vállaljuk.

Ezek az anyagok más hulladékokhoz képest sokkal magasabb kockázatot jelentenek környezetünkre, valamint az azokat kezelő emberekre nézve is. Ebből kifolyólag sokkal szigorúbb szabályok vonatkoznak azonosításukra, osztályozásukra, címkézésükre és kezelésükre.
Világszerte számos kormány vezet be újabb és újabb szabályozásokat annak elkerülésére, hogy a nyugati országok a fejlődő országokba rakják le mérgező hulladékaikat, és az olyan cégeket, amelyek ilyen tevékenységben vettek részt, hatalmas bírságokkal illették. Ezért is nagyon fontos, hogy a gyárak jó előre átgondolják, hogy hogyan fogják a termelés során keletkezett hulladékaikat kezelni. Az Éltex szakértői hasznos tanácsokkal tudnak szolgálni azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet a veszélyes hulladék mennyiségét a minimálisra csökkenteni, és hogyan lehet olyan rendszereket kiépíteni, melyek segítségével biztonságosan tárolhatóvá, szállíthatóvá és megsemmisíthetővé válnak ezek az anyagok.
veszelyes-hulladekok-without-shadow
Ismerjük a veszélyes hulladékok kezelésére vonatkozó európai szabályozásokat, így tanácsot is tudunk adni az esetleges felmerülő problémák, kérdések megoldására. Nagyon komolyan vesszük azon felelősségünket, hogy a gyártás során keletkezett anyagok semmiképpen ne károsítsák dolgozói egészségét, vagy a környezetet

A veszélyes hulladékok minden típusát tudjuk kezelni, és megoldást tud nyújtani minden olyan anyagra, mely az Önök termelése során keletkezik:

amennyiben lehetséges, a veszélyes hulladékok hasznosításával

a nem újrahasznosítható veszélyes hulladékok biztonságos eltávolításával

a veszélyes hulladékok kezeléséhez szükséges anyagok és gépek biztosításával

a veszélyes hulladékok szelektív gyűjtésére és tárolására szolgáló tartályok, konténerek ingyenes biztosításával