Elektronikai hulladék

Az elektronikai hulladékok minden típusát és fajtáját kezelni és hasznosítani tudjuk.

Legyen szó alacsony vagy magas fémtartalmú anyagokról. Komplett gyártósorok helyszíni bontásától kezdve a legapróbb microchipek átvételéig mindennel foglalkozunk. Cégünk itthon és a térségben egyedüliként rendelkezik R2v3 minősítéssel.

Az érzékeny adatokat tartalmazó adathordozókat a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelve, teljes folyamatot dokumentálva tudjuk alaktalanítani.

A nemesfémtartalom vizsgálatokat saját labortechnológiával végezzük, így gyorsan és pontosan tudunk információt szolgáltatni, illetve ez biztosítja, hogy a legmagasabb piaci áron tudjuk a hulladékokat megvásárolni.

Elektronikai hulladék Éltex

Cégünk itthon és a térségben egyedüliként rendelkezik az R2v3 minősítéssel, mely a kistarcsai telep „R” épületére vonatkozik.

Ez a szabvány segíti cégünket az elektronikai berendezések ártalmatlanításának nyomon követésében és ellenőrzésében, beleértve az ilyen típusú anyagokkal dolgozó kollégáink biztonságát is. Az Éltex úgy volt képes megszerezni ezt a tanúsítványt, hogy bevezetett egy rendszert, amely biztosítja az egész hulladék hasznosítási folyamatot, követi az egészségügyi és biztonsági előírásokat és megelőzi az e-hulladék lerakóba kerülését.
R2V3_certified_logo