Cégtörténet

Az Éltex története
 • Alapítás

  Vass Zoltán, id. Vermes Péter és Vermes Péterné, két tradícionálisan természetvédelmi szemléletet őrző családból származó vállalkozó mindössze 7 fővel megalapítja az Éltex Kft-t. Célul tűzték ki, hogy a feleslegesnek ítélt anyagokból értéket teremtsenek és tevékenységük eredményeit megosszák partnereikkel.

 • Fejlődés

  1996-ra alkalmazottainak létszáma megtöbbszöröződött, és még ugyan ebben az évben megnyitottuk első külföldi telephelyünket. Munkatársaink áldozatos munkájának köszönhetően az Éltex Kft. az ezredfordulóra már a hazai hulladékgazdálkodási piac legnagyobb cégei közé fejlődött.

 • Fejlődés

  2004-ben csatlakozott a cégvezetéshez az egyik alapító fia, ifj. Vermes Péter új lendületet adva ezzel a vállalkozásnak.

 • Napjainkban

  Mára az Éltex a foglalkoztatás tekintetében a legnagyobb a magyarországi hulladékkezelő szektorban. Olyan dolgozói törzsgárdát építettünk ki, akik segítségével egyidőben több mint 500 céget tudunk kiszolgálni tevékenységünkkel. Napjainkban az Éltex Kft. a számos magyarországi és külföldi telephelyének köszönhetően széleskörben foglalkoztat dolgozókat az alacsonyabban képzettektől egészen a magasan qualifikáltakig.

 • A jövő

  Célunk, hogy az Éltex Kft. ne csak Magyarországon, hanem egész Európában piacvezető vállalkozássá váljon. Az ehhez vezető úton továbbra is szem előtt tartjuk céljainkat: a hulladéklerakás teljes kiiktatása kreatív hasznosítási módszerek fejlesztése maximális ügyfélelégedettség

Amire büszkék vagyunk

Folyamatos fejlesztés, innováció
Ennek, és a feladatok megoldásába fektetett munkának köszönhetően mára az Éltex a foglalkoztatás tekintetében a legnagyobb a magyarországi hulladékkezelő szektorban.
Stabil dolgozói törzsgárda
Az elmúlt több mint 20 év alatt olyan dolgozói törzsgárdát építettünk ki, akik segítségével egyidőben több mint 500 céget tudunk kiszolgálni tevékenységünkkel. Napjainkban az Éltex Kft. a számos magyarországi és külföldi telephelyének köszönhetően széleskörben foglalkoztat dolgozókat az alacsonyabban képzettektől egészen a magasan qualifikáltakig.
Társadalmi szerepvállalás
Mára büszkén valljuk magunkat a társadalmi szerepvállalást erősítő kezdeményezéseket pártoló, fejlesztési és jótékonysági célokat támogató cégnek. Jelenleg több egyetemmel és kutató laboratóriummal állunk kapcsolatban, akikkel közösen együttműködve kollégáink nap mint nap partnereink elégedettségéért és a piac előtt haladó innovatív ötletek megvalósításáért dolgoznak.
Szeretjük, amit csinálunk
Ezért dolgozunk. Tevékenységünkkel nemcsak a környezet számára vagyunk hasznosak, hanem partnereink működését gazdasági szinten is tudjuk támogatni.