Szoros együttműködésben dolgozunk Önnel azért, hogy hulladékgazdálkodási rendszereink tökéletesen illeszkedjenek a gyártási folyamatokhoz.

Korábban a hulladékgazdálkodás a cégek nézőpontjából csupán egy plusz teher, a gyártási folyamatokból származó „szükséges rossz” volt. A gyártók számára gyakran jelentett plusz költséget. A hulladékot egy ideig tárolták, gyakran válogatás nélkül, majd elszállították a gyár területéről, és vagy máshol történt a hulladékok szortírozása, vagy egyszerűen a föld alá temették azokat.

Ezzel szemben cégünk a hulladékkezelési szolgáltatásokat teljes mértékben az Önök igényeihez igazítja:

Értéket teremtünk a hulladékokból.
Közös egyeztetések után az Önök rendszeréhez igazodva tervezzük meg a hulladékgazdálkodási rendszer működését.
Segítünk abban, hogy tevékenységüket környezetbarátabb, ugyanakkor költséghatékonyabb módon folytathassák.

Hogyan dolgozunk?

Különleges, nyugat-európai színkódoknak és előírásoknak megfelelő gyűjtőedényeket ajánlunk a gyűjtés megvalósítására.

Már a hulladék keletkezési helyén szelektálunk, és előkezelünk.

Partnereinknél minden esetben térítésmentesen biztosítjuk az szelektív gyűjtéshez szükséges edényzetet.

A gyűjtőket matricával és plakátokkal látjuk el annak érdekében, hogy egyértelmű legyen, melyik rekeszbe milyen típusú hulladék kell, hogy kerüljön.

Amiben különlegesek vagyunk

Már a kezdetektől segítünk
Az Éltex nem csupán a termelés beindulása után ajánlja szolgáltatásait, hiszen nagy tapasztalattal rendelkezik a gyár kialakításának megtervezésében is, annak érdekében, hogy már a kezdetektől a lehető leghatékonyabban történjen a hulladékok kezelése. Olyan rendszerekbe fektetünk, amelyek tökéletesen igazodnak a termeléshez, így olyan előnyökkel járnak, mint a hulladékmennyiség csökkenése, valamint az anyagokban rejlő értékek kinyerése a válogatás, tárolás és begyűjtés által.
Önhöz igazodunk
Szoros együttműködésben dolgozunk partnereinkkel, annak érdekében, hogy hulladékgazdálkodási rendszereink tökéletesen illeszkedjenek a gyártási folyamatokhoz. Az ő rendszereik megismerése és megértése által biztosítjuk, hogy maximális mértékben kinyerhetőek legyenek az anyagaikban fellelhető értékek, és hogy ezt az értéket megoszthassuk azon cégekkel, melyekkel kapcsolatban állunk.
Maximalisták vagyunk
Folyamatosan kutatjuk annak lehetőségét, hogy csökkentsük a gyárban keletkezett hulladék mennyiségét –például újrahasznosítás által. Ha valami újat találunk, azt tudatni fogjuk Önökkel, így csökkentheti a termelés költségét.
Hosszú távra tervezünk
Számos partnerünk annyira meg volt elégedve a hulladékkezelési rendszereink bevezetése után tapasztalt eredményekkel, hogy az újabb gyáraiknak már a tervezési fázisában kérték a közreműködésünket