Újabb adomány kutyaotthonnak

Újabb adomány kutyaotthonnak

Cégünk képviselői 2022. január 26-án személyesen adták át támogatásunkat a székesfehérvári Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány (ASKA) kutyamenhelye számára, ahol 2003 óta végzik a kóbor és sérült állatok gondozását, gazdához juttatását. Az évente itt megforduló 950 -1000 kutya általában súlyos testi sérülésekkel, és még súlyosabb lelki sérülésekkel kerül az Alapítványhoz. Jelenleg 250 kutyusnak nyújt otthont a menhely.

Nagy öröm számunkra, hogy partnerünkkel, a Grundfos Kft.-vel közösen karolhattuk fel a gondozott kutyák ügyét és több mint 300.000 Ft értékben pénzbeli támogatással, élelemmel és egyéb szükséges eszközökkel járulhattunk hozzá az állatok életkörülményeinek javításához. A Grundfos cég dolgozói környezetvédelmi akció keretében gyűjtik külön a kupakokat, melyet az Éltex Kft. csapata újrahasznosít és a tevékenység eredményeképpen befolyt összeget, illetve saját adományát rendszeresen jótékonysági célra fordítja.

Az alapítvány honlapján megjelent hír itt olvashatják: Köszönet a támogatóinknak! – ASKA Alapítvány (segitokezalapitvany.hu)