Sikeres évzárás

Sikeres évzárás

Ismét sikeres évet zárt az Éltex Kft. A cégcsoport növekedése az elmúlt évek piaci válságai és a háború általi nehézségek ellenére is emelkedő tendenciát mutat. 2022-ben a cég forgalma meghaladta a 33 Milliárd Ft-ot, mely egyedülálló eredmény a cég életében és 65%-os növekedés az előző évhez képest.

Partnerkörünk tovább növekedett, számos globális és helyi gyártó cég választotta az Éltex Kft.-t hulladékgazdálkodási feladatainak ellátására.
Nagyon büszkék vagyunk csapatunkra, akik egész éven át azon dolgoznak, hogy partnereink maximális megelégedettségét sikeresen kivívják.

Több sikeres pályázat is hozzásegítette csapatunkat technológia fejlesztésekhez, ezek által tevékenységünk még hatékonyabbá vált, modern gépeket, gyártósorokat állítottunk üzembe 2022-ben és földrajzi lefedettségünket is sikerült kiterjeszteni új telephelyek nyitásával Magyarország több pontján.

Ez évben további célunk a körkörös gazdaság elősegítése és a lehető legtöbb hulladék visszaforgatása alapanyagként a gazdaság minden területére és partnereink segítése fenntarthatósági és környezetvédelmi céljaik elérésben.