Óvodai játszótérrel gazdagodott Salgótarján

Óvodai játszótérrel gazdagodott Salgótarján

Új modern óvodai játszótérrel gazdagodott az Illyés Gyuláné Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény salgótarjáni óvodája, amelyet ünnepélyes keretek között adtunk át a gyerekeknek és pedagógusoknak júniusban.

Vass Zoltán, a cég ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, hogy nagyszüleitől és szüleitől mindig azt tanulta, ahol szükség van, ott segíteni kell. Ezt a fontos elvet a megalakulása óta a cég is képviseli.

Kaptunk egy felkérést tavaly az óvoda dolgozóitól, amelyet körültekintően megvizsgáltunk és végiggondoltuk lehetőségeinket. Úgy gondoljuk, hogy egy olyan közösséget tudunk segíteni, akik megérdemlik és nagy szükségük is van rá. Ezek a gyerekek különlegesek. Ők szenvedik a legnagyobb szükségét annak, hogy olyan környezetet teremtsünk a részükre, amely segíti a fejlődésüket és hozzájárul a bennük rejlő speciális képességek kibontakoztatásához – emelte ki az ügyvezető igazgató, aki reméli, hogy jó példával szolgálnak a gazdaság többi szereplőjének, hogy a megtermelt jövedelmük egy részét nemes célokra is fordíthatják.