Új autót kaptak a kistarcsai polgárőrök az Éltex Kft.-től

Új autót kaptak a kistarcsai polgárőrök az Éltex Kft.-től

Gépkocsit adományozott a Kistarcsa Városi Polgárőr Egyesületnek az ÉLTEX környezetvédelmi és újrahaszosító cég. A Polgárőrség tagjai állandóan szolgálatban és mozgásban vannak és az itt élők élet- és vagyonvédelmében nélkülözhetetlen feladatokat látnak el, akiknek a közbiztonsági teendőik ellátásához az egyik legfontosabb eszközük a gépkocsi.

Társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként az ÉLTEX Kft. évek óta adományoz különböző köz-és társadalmi feladatokat ellátó szervezeteknek és intézményeknek. A helyi polgárőrök kéréssel fordultak Juhász Istvánhoz, Kistarcsa polgármesteréhez, hogy egy gépkocsi vásárlásában segítse és támogassa őket feladataik kellő ellátásához, így Polgármester úr megkereséssel élt az ÉLTEX Kft. tulajdonosai felé, akik támogatták a kezdeményezését és vásároltak egy fehér SKODA OCTAVIA Limousine típusú gépjárművet a polgárőrségnek. Az autót felmatricázva 2023. augusztus 18-án 11.00 órakor hivatalosan átadta Baji István, az ÉLTEX kft projetvezetője és Juhász István, Kistarcsa polgármestere a helyi polgárőr egyesületnek.

„Kistarcsa támogatása kiemelten fontos számunkra, hiszen vállalatunk itt működik, munkatársaink közül pedig sokan itt élnek családjukkal együtt. Örömmel támogatjuk ezért a Kistarcsa Városi Polgárőr Egyesület tevékenységét, hiszen a szervezet tagjai mindannyiunk biztonságáról gondoskodnak nap, mint nap” – mondta Baji István, az ÉLTEX Kft. projetvezetője. „Bízunk benne, hogy ezzel a gépkocsival mi is hozzájárulhatunk Kistarcsa környezetének és biztonságának megóvásához és segíteni tudjuk az egyesület nélkülözhetetlen munkájának gördülékenyebbé tételét.”- tette hozzá.

„A kistarcsaiak élet- és vagyonvédelme kiemelt prioritás az önkormányzat számára, ezért minden olyan felajánlást és segítséget örömmel fogadunk, amely ezt a célt szolgálja” – mondta Juhász István, Kistarcsa polgármestere. „Az ÉLTEX Kft.-től kapott gépkocsival a Kistarcsán élő több, mint 13 ezer ember mindennapjait tehetjük még biztonságosabbá – fogalmazott a polgármester az átadó ünnepségen, a Polgármesteri Hivatal előtt.