Felelősségvállalás

Az emberek a legfontosabb erőforrásunk és legnagyobb kincsünk

Munkatársainkat nem csupán az adott munkára szelektáljuk, hanem a cégnek toborozzuk. Célunk, hogy folyamatosan invesztáljuk ebbe a kincsbe, hiszen az egyének készségeinek fejlesztésével az egész cég kompetenciáit erősítjük. Így nyer mindenki, aki nálunk dolgozik.

icon-tanul
Ezért megadjuk a lehetőséget, hogy munkatársaink munkájukon keresztül tanulni és növekedni tudjanak, legyen az külső tanfolyam, belső képzés, mentoring szolgáltatás vagy változatos és sokrétű munkavégzés által.
icon-respect
Minden egyes dolgozónk érték ezért semmiféle megkülönböztetést nem tolerálunk. Hiszünk abban, hogy kollégáink ugyanazzal a tisztelettel és szakértelemmel bánjanak egymással, ahogy partnereinkkel.
icon-balance
Ösztönözzük a munkahely és magánélet közötti egyensúly fenntartását. Célunk, hogy munkatársaink hosszú távon és nagy megelégedettséggel, büszkeséggel dolgozzanak az Éltexnél.
icon-egu
Munkavállalóink egészsége és biztonsága alapvető fontosságú számunkra. Külön hangsúlyt fektetünk a megfelelő munkavédelmi felszerelések biztosítására, és a biztonsági szabályok betartására.
icon-csapat
Mindenkit bátorítunk és ösztönzünk arra, hogy ötleteivel, sajátos nézőpontjával, szakértelmével hozzájáruljon a közös célok eléréséhez. Ez eddig elért sikerünk minden csapattag közös munkájának eredménye.
icon-kornyezet
A környezet védelmét igyekszünk dolgozóinkban is tudatosítani. Ennek érdekében rendszeresen szervezünk családi napokat, oktató programokat.