Töretlen fejlődés az Éltexnél

Töretlen fejlődés az Éltexnél

Cégünk újra egy sikeres évet zárt, melyet a májusban elkészült mérlegeredmények igazolnak. Büszkék vagyunk a sok éve tartó folyamatos fejlődésre, melyet innovatív, vevőközpontú folyamatainknak, több száz milliós értékű befektetéseknek és szakértő csapatunk közös munkájának köszönhetünk.

Nehéz időszakon mentünk keresztül a tavalyi évben, hiszen a piacon a nyersanyagárak radikálisan lecsökkentek és kedvezőtlenül alakultak a hónapok során. Az olajárak esése magával vonta a műanyag, és a másodlagos műanyagpiaci árak összeomlását. Ehhez hasonlóan alakult a fémpiac is. Mindezen hatások ellenére tovább fejlesztve komplex hulladékgazdálkodási folyamatainkat és szolgáltatási szintünket 5 új, komoly nagy külföld gyártópartnerrel sikerül bővülnünk.

Árbevételnövekedésünk 2016-ban elérte a 20%-ot a megelőző évhez képest. Büszkék vagyunk arra, hogy megkaptuk Közép-Európa legelismerttebb minősítő intézetének “A” kategóriás kockázati értékelését, mely szerint cégünk az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője.

Célunk a 2017-es év második felére:

  • további piaci terjeszkedés Közép-Európában
  • a szolgáltatási színvonal folyamatos növelése
  • befektetési ütemünk felgyorsítása

Sikeres bővülésünk záloga a Citibankkal meglévő sokéves kiváló partnerkapcsolatunk, mely lehetővé tette befektetéseink rugalmas és hozzáértő finanszírozását. Mindent megteszünk továbbra is hogy partnereink igényeit teljes körűen kiszolgálhassuk, és a “Zero Waste To Landfill” (nulla hulladék lerakóba) elvet és környezetvédelmi céljaikat együtt, mihamarabb elérhessük.