35. Országos Egyéni Squash bajnokság (2023. június 3-4.)

35. Országos Egyéni Squash bajnokság (2023. június 3-4.)

Az elmúlt hétvégén került megrendezésre Budapesten, az Aktív Squash Clubban a 35. országos egyéni squash bajnokság. Az elmúlt évek bajnokai 2023-ban is megvédték címüket, a dobogók legfelső fokára ismét Chukwu Hannah és Farkas Balázs állhatott fel.

Nagyon jól teljesítettek a junior korú versenyzők is ez évben, remekül helyt álltak a versenyeken. Reméljük, jövőre még többen mutatkoznak be a felnőtt mezőnyben.

A végeredmény hölgyeknél:

  1. Chukwu Hannah
  2. Kiss-Máté Csenge
  3. Szécsi-Páj Linda
  4. Juhász Nóri

Férfiaknál:

  1. Farkas Balázs
  2. Simon Dániel
  3. Takács Benedek
  4. Kamocsai Bendegúz
  5. Nagy Simon
  6. Szebeni Péter

Gratulálunk a nyerteseknek!

Az dobogó legfelső fokán álló Farkas Balázs fő szponzora immár több éve az Éltex Környezetvédelmi és Hulladékhasznosító cég, ugyanígy cégünk támogatja Nagy Simon fejlődését is, akinek idén 5. helyet sikerült már elérnie.

A fallabda gyors, jó döntéseket és kitartást igénylő, egészséges sport. Ezek a jelzők illenek az Éltex tevékenységére is – ez is fontos oka, amiért támogatjuk és támogatni fogjuk ezt a kiváló sportot, illetve az utánpótlás, junior korosztályok fejlődését. Hisszük, hogy a junior korosztály támogatása, fejlesztése, egészséges életmódra nevelése a jövő záloga.

Cégünk Magyarországon több mint 23 helyen folytat környezetvédelmi és hulladékkezelési tevékenységet. Célunk a hulladéklerakás teljes elkerülése (Zero Waste To Landfill) és az ipari termelés során keletkezett felesleges anyagok minél teljesebb körű újrafelhasználása, visszavezetése a gazdasági körforgásba, mint másodlagos alapanyag. Ezáltal segítjük a környezetvédelmet és csökkenteni tudjuk az ökológiai lábnyomot az egész régióban.